Sovelluksen päivitys

Sovellus päivitetään automaattisesti, jos valitset suoritustilan Automaattisesti päivitysasetusten ikkunassa (TietoturvaVirustietokannan päivitysTietokantojen päivityksen ajastus).

Sovellus päivitetään automaattisesti, jos asennat sovelluksen uuden version edellisen päälle. Kun päivität Kasperskyn maksullisia sovelluksia, kaikki asetuksesi säilytetään.

Jos käyttäjä on keskeyttänyt tarkistustehtävät hetkenä, jona päivitys saapuu, sovellus pakottaa kyseisten tehtävien lopetuksen ja suorittaa päivityksen. Aktiivisten tarkistustehtävien lopetusta ei pakoteta.

Kun lataat päivitystä, sovellus vertaa käyttäjän käyttöoikeussopimuksen, Kaspersky Security Networkin tiedonkeruulausekkeen ja tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskevan lausunnon edellisiä ja uusia versioita. Jos sopimusten ja/tai lausuntojen tekstit eroavat, sovellus antaa ne sinulle uudelleen luettavaksi ja hyväksyttäväksi.

Kaspersky Freen päivittämistä uudempaan versioon koskevat rajoitukset